traiestesmart-adinahalas

Sâmbătă, 13 aprilie, a avut loc prima ediție a evenimentului Trăiește Smart. Filozofia Trăiește Smart este de a face alegeri conștiente și informate în toate aspectele importante ale vieții. De data aceasta accentul a fost pus pe mișcare, într-un eveniment de mare anvergură care a celebrat această expresie. 

Evenimentul Trăiește Smart – fitness aerobic & indoor cycling a avut loc în ParkLake Shopping Center, zona main atrium, la parter, a început la ora 10 și s-a încheiat la ora 19:30. 

Atmosfera a fost una extraordinară la orele de aerobic și a explodat la orele de cycling, unde câțiva participanți au făcut tot maratonul de 5 ore. La clasele de fitness aerobic și de indoor cycling au participat 250 de persoane.

La cele două tombole organizate în cadrul evenimentului s-au câștigat numeroase premii puse la bătaie de către DecathlonSano VitaIvatherm, HELL ENERGY, FOREVER by Daniela Sirbu, Luviane Atelier de Parfumerie, Asevi și Urban Masaj.

Iulia-Victoria Neagoe, artizan parfumier la Luviane Atelier de Parfumerie, ne-a vorbit despre folosirea parfumului în sala de sport, iar terapeutul Romeo Tudorache, care tocmai s-a întors cu argintul de la Campionatele Europene de Masaj, a făcut ședințe de masaj-fulger și crioterapie în cadrul unui corner Urban Masaj.

Evenimentul a fost susținut de

ParkLake Shopping CenterStay Fit GymCloud9 ResidenceAQUA CarpaticaGloria Jean’s CoffeesDecathlonMairon GalațiSano VitaIvathermAseviHell Energy, Forever by Daniela Sirbu, Urban MasajLuviane – Atelier de ParfumerieMultigrafica.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *