Tinerii talentați din Iași și din regiunea Moldovei au fost premiaţi de Tineretul Naţional Liberal Ieşean

Cea de-a XI-a ediţie a Galei Tinerilor Valori organizată de Tineretul Naţional Liberal Ieşean a fost dedicată tinerilor și proiectelor pentru tineri ce aduc plus valoare orașului Iași. Gala Tinerelor Valori 2019 s-a conturat în jurul acțiunilor de impact internațional, pentru a pune în valoare tineretul ieșean și proiectele de succes, marcând totodată și preluarea Președinției Consiliului Uniunii Europene de către România.

Au fost acordate următoarele premii:

Performanță în educație – Mihaela și Dorin Fiscuteanu;

Adevărat campion – Vlăduț Simionescu;

Voce românească în spațiul european – Daniela Maria Dumitru;

Antreprenor fantastic – Daniela Doroftea; 

Spirit artistic – Ana Hegyi;

Născut liber – Alex Luchici;

Tânăr artist european – David Alexandru;

Slujitorul binelui – Părintele Dan Damaschin.

Alături de organizația de tineret, au fost prezenți președintele PNL Iași, deputatul Costel Alexe, Siegfried Mureșan și Marin-Jean Marinescu, europarlamentari PNL, Marius Bodea, deputat și Iulia Scântei, senator.

Senatorul Iulia Scântei a adresat un mesaj atat laureatilor cat si tinerilor membri in TNL Iasi.

“Fiecare tânăr liberal ieșean merită apreciat și susținut să continue să reprezinte PNL prin faptele sale și prin caracterul său. În fiecare dintre tinerii liberali ai TNL Iași există un Cedalion capabil să arate Iașului și României drumul european de urmat în mod ireversibil.
Uriașul Orion orbit de Enopion și Bachus, a fost ajutat de micuțul fierar Cedalion, care “standing on the shoulder of the giant”, de pe umerii uriașului, l-a ghidat pe Orion spre Soare, vindecându-l de orbire.
România e azi, un uriaș Orion orbit de un alt Enopion, un infractor uzurpator de putere – Liviu Dragnea; iar tinerii liberali ieșeni pot fi “ochii” uriașului nostru drag, “ochii” României; prin tot ceea ce au moștenit de la părinți, ceea ce au învățat de la dascăli și ceea ce și-au însușit de la mentorii lor politici, ei pot vedea mai departe decât poate chiar uriașul Orion, fiind capabili să scoată din nou în lumină atât capitala istorică Iași, cât și România, așezându-le pe un drum european ireversibil și de dezvoltare durabilă.

Tinerii talentați ai Iașului, precum cei premiați în cadrul Galei TNL sunt azi, adevărații ambasadori ai Iașului, întrucât prin performanțele lor, prin munca și talentul lor promovează la nivel național și internațional capitala istorică a României”, a declarat senatorul Iulia Scântei.

Liderul filialei locale PNL, deputatul Costel Alexe a felicitat initiativa tinerilor din partid.

Gala Tinerelor Valori înseamnă nu doar că noi premiem performanţa. Puterea exemplului personal este, în fiecare zi, o profesionalizare directă a clasei politice, fie că este dorită de actorii politici sau nu! Văd în fiecare zi în TNL Iași nu doar o organizaţie de partid, eu văd o pepinieră de lideri politici care cresc de la an la an şi care, mulţi din ei, o spun direct, vor ajunge să conducă destinele comunităţii locale şi ale României.” a declarat Costel Alexe, Președintele PNL Iași.

 

foto TNL Iasi

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *