Smiley și Irina Rimes la concertul PRO FM Super Girl

ProFM Super Girl, concertul oferit cadou de echipa Pro FM tuturor superfetelor, este gata de lansare. Cei mai tari artiști din România vin săptămâna viitoare pe scena Pro FM Super Girl. Smiley, Irina Rimes, Ioana Ignat și Mark Stam vor fi starurile ediției a opta, în 7 martie 2019, de la ora 19:00, la Parklake Shopping Center.     

Anul acesta, păstrează ziua de 8 Martie pentru el sau pentru mama și bucură-te de ziua voastră cu prietenele, alături de vedetele momentului în 7 martie la ProFM Super Girl. Din 4 până în 7 martie, stai aproape de ProFM, ca să-i asculți live la “Dimineața Blană” pe artiștii care vor cânta joia viitoare la ProFM Super Girl.

ProFM se pregătește și te pregătește zilnic pentru petrecere, cu muzică de top și concursuri la care poți câștiga mărtișoarele speciale pentru supergirls – vouchere pentru bijuterii și seturi de cosmetice.

Concertele ProFM Super Girl din anii trecuți au adus împreună zeci de mii de fani ai muzicii bune și aproape de voi pe cei mai iubiți artiști – Antonia, Feli, Sore, Nicoleta Nucă, Jazzy Jo, Deepcentral, Vunk, Matteo, Guess Who, Alina Eremia, Delia, Grasu XXL, Cerebel, Dj Sava și Raluka, Giulia, Crush și Alexandra Ungureanu, Neylini, Matteo, Ama și trupa DeMoga Music cu What’s Up.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *