Ouă Benedict – Pancakes- Reţete esenţiale pentru Brunch

Prietenii de la Pofte si Calatorii ne propun cateva retete usor de preparat pentru Brunch.

“Brunch-ul, aceasta masă minunată şi indulgentă cu dieta, atât de delicioasă încât nu ne sfiim să o considerăm un răsfăţ absolut. Vă invit să vă alăturaţi periplului pofticios şi să vă bucuraţi alături de noi de deliciile unor ingrediente simple, dar cu atenţie preparate”, spune Andreea Luca, food blogger Pofte si Calatorii.

Iată ingredientele necesare:

Pentru Ouă Benedict:

120g unt topit;

2 gălbenușuri de ou;

sucul de la 1/2 lămâie;

4 ouă;

4 chifle;

4 felii de șuncă/bacon;

2 linguri oțet;

sare și piper după gust.

Pentru Pancakes:

250g făină;

2 ouă medii;

2 linguri zahăr;

200 ml lapte;

2 linguri de ulei/unt topit;

10g praf de copt;

ulei pentru uns tigaia;

unt/miere/friscă/sirop de artar/fructe/cremă de ciocolată etc.

Pentru Mimosa:

50 ml șampanie/prosecco/vin spumant;

50 ml suc de citrice.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *