Careless Beauty by Elena Oancea – Quintesența Naturii

COSMETICA ROMÂNEASCĂ ORGANICĂ PROPUNE 0% SUBSTANȚE DE SINTEZĂ

Natura este extrem de greu de reprodus in laborator. Motivul pentru care existăm este pentru a descoperi natura în toata frumusetea ei, și în final, pentru a-i dezvalui beneficiile aduse pielii. Indiferent de cât de complicată sau complexă este, în mod cert, natura oferă întotdeauna antidotul.

Pentru a-l obține este nevoie de pricepere, măiestrie, pasiune și multă răbdare. Careless Beauty însemnă toate aceste lucruri. Pasiunea pentru frumos precum și dorința de puritate și unicitate în metodele de îngrijire a pielii sunt principalele indicii după care ne ghidăm călătoria. Încă de la început, compania românească și-a propus un pariu ambițios: să producă produse cosmetice perfecte pentru piele: 0 % substanțe de sinteză, mai ales în privința conservanților. Cosmetica organică este cosmetica pură și naturală ce aliază doar produși vegetali bogați în principii active și, de regulă, cu caracter antioxidant puternic pentru piele și organism. Natura este extrem de greu de reprodus în laborator. O specie de plantă poate cuprinde sute de compuși chimici, biologic activi, recunoscuți foarte usor de către organismul nostru. Un produs de sinteză nu este la fel de rapid acceptat de către piele sau, în multe cazuri, nu este acceptat deloc. Avantajul extractelor din plante românesti pe care le utilizăm în compoziția produselor Careless Beauty este că au o penetrabilitate foarte mare, sunt recunoscute rapid de către organism și dețin o compoziție chimică foarte variată, bogată în principii active. Capacitatea antioxidantă a extractelor vegetale utilizate, determină regenerarea celulară a epidermei. Astfel, orice formă acneică, de dermatită sau iritație a pielii poate fi vindecată fără tratament alopat, prin simpla aplicare externă, zilnică, a produselor noastre, sub îndrumarea specialiștilor Careless Beauty.

Careless Beauty by Elena Oancea – Quintesența NaturiiPURITATEA UNEI ÎNGRIJIRI COMPLETE A PIELII

Cu o experiență în domeniul esteticii de peste 2 decenii, prin Careless Beauty oferim astăzi alternative complet naturale de menținere a sănătății pielii prin gamele de produse cosmetice și tehniciile de tratamente faciale create. Am ales să lucrăm cu peste 40 de specii de plante românești care și-au confirmat potentialul benefic în tratarea afecțiunilor dermatologice și restabilirea echilibrului la nivel epidermic. Fiecare produs conține combinații unice de extracte din peste 10 specii de plante, atent recoltate din culturi proprii, procesate manual și atent supravegheate în perioada de macerare. Combinațiile de extracte din plante sunt gândite de către specialiștii noștrii, Elena Oancea – fondator, chimist, estetician și Ioana Adina Oancea – farmacist, estetician. Mamă și fiică, împreună, studiază în profunzime universul plantelor încă din copilărie, continuând tradiția de familie care datează de 2 generații în urmă. În opinia specialiștilor noștrii: “Natura oferă o gamă interminabilă de metode de îngrijire a tuturor tipurilor de piele. Suntem aici pentru a descoperi o parte din ele“.

REÎNTOARCEREA LA TAINELE ÎNFRUMUSEȚĂRII

Serviciile pe care cosmetica organică le oferă, continuă, de asemenea, perfecțiunea organicului: se desfășoară fără aparatură de specialitate, într-un mediu foarte rustic, menit să apropie omul de natură. Vaporizarea înseamnă un bol cu multe plante peste care se adaugă apă și se crează o infuzie concentrată care deschide foarte bine porii, îmbunătățește starea tractului respirator și pregătește tenul pentru extracția comedoamelor. Un tratament cosmetic organic durează aproximativ 2 h și cuprinde demachiere, vaporizare, extracția punctelor negre și/sau a pustulelor acneice, aplicare de gomaj (specific tipului de ten), masaj facial manual și aplicare de mască regeneratoare (specifică tipului de ten).

Cosmetica Organică înseamnă reîntoarcerea la natură, la rețetele de înfrumusețare moștenite de la bunici, la tradiții.

www.carelessbeauty.ro

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *