Parlamentul European a lansat platforma dedataastavotez.eu

Platforma dedataastavotez.eu a fost lansată recent de Parlamentul European în 24 de limbi, pentru a susține mai mult de 150.000 de voluntari din toate statele membre care s-au înregistrat şi se implică să convingă oamenii să voteze la alegerile din 23 – 26 mai 2016.

Dedataastavotez.eu este o comunitate non-partizană, dedicată conștientizării rolului fiecăruia într-un sistem democratic: „nu este suficient să sperăm la un viitor mai bun: de data aceasta fiecare dintre noi trebuie să își asume responsabilitatea pentru acest viitor.”

Parlamentul în îndeamnă pe cetățeni nu doar să voteze, dar și să ducă mai departe mesajul de mobilizare și să-și convingă și familia, prietenii, vecinii și membrii comunităților lor să meargă la vot.

#dedataastavotez

Participanții în campania de promovare folosesc rețelele sociale și organizează evenimente pentru a transmite mesajele despre democrația europeană. Aduc oameni împreună, discută pe teme care contează pentru ei și își imaginează viitorul Europei fiind conștienți de faptul că acesta va fi conturat de rezultatul alegerilor europene.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *