Parcare Online este o aplicație mobilă care te ajută să navighezi către o parcare din zona în care vrei să ajungi

Traficul supra-aglomerat din București și din mai toate orașele mari ale țării nu mai este demult doar o problemă, ci o situație critică de care ne lovim zilnic. Și nu doar volumul mare de mașini pentru infrastructura noastră rutiera este problema, ci și lipsa spațiilor de parcare.

Odată cu apariția acestor parcări private în zone cheie ale Bucureștiului a apărut imediat și nevoia de a-i ajuta pe șoferi să le găsească. Parcare Online este o aplicație mobilă care te ajută să navighezi către o parcare din zona în care vrei să ajungi.

Aplicația se concentrează pe ce este esențial: introduci o adresă, zonă sau obiectiv și vei primi pe o hartă cu parcările din acea zonă. Vei afla diverse informații despre fiecare parcare în parte: număr de locuri, facilități și, evident, prețul pe oră sau pe lună.

Aplicația conține în momentul de față peste 50.000 locuri de parcare, dar și diverse alte locații care oferă servicii auto: spălătorii, service-uri etc. Cei care furnizează astfel de servicii se pot înscrie în platformă printr-un formular de comandă, iar apoi își pot chiar gestiona pagina respectivă din aplicație prin intermediul echipei Parcare Online, toate aceste servicii fiind gratuite.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *