PANSEEA – Gând bun în tot ceea ce fac-2

Cosmeticele naturale Panseea s-au născut după ani de cercetare a efectelor pe care substanțele chimice din produsele cosmetice obișnuite le au asupra corpului, din dorința de a folosi dar și de a oferi celor din jur produse naturale curate, fără riscuri. Astfel, credința că pielea trebuie să fie protejată de substanțe chimice și ajutată cu ingrediente naturale a stat la baza conceperii tuturor produselor.

Panseea este un brand 100% românesc, născut din dorința de a face bine. Mai presus de orice, respectul și grija față de ceilalti stau în spatele oricărei decizii luate de companie.

De aici vine și alegerea numelui – “panser a” înseamnă în franceză a te gândi la … intepretat drept acel ceva, ce te va ghida mai departe. Este gândul pe care toți trebuie să îl avem în minte înainte de a lua decizii. Distincția dintre bun și rău, sănătos sau nociv presupune mereu reflecție, și exact asta propune Panseea, să ne acordăm timpul pentru a ne măsura pașii și alegerile făcute.

Acestei filozofii de viață i se adaugă o mare iubire față de natură și tot ce reprezintă ea. Nu întâmplător, numele duce și cu gândul la panseluță (pansea), una dintre florile preferate ale fondatoarei, Carmen Zaiu, și o plantă renumită în medicina naturistă pentru proprietățile anti-alergice și calmante, dar și pentru versatilitatea nuanțelor de modele și culori, versatilitate și vindecare regăsite și în produsele Panseea.

Formulele Panseea sunt astfel gândite încât să folosească la maximum ceea ce ne oferă natura – cele mai bune uleiuri, nu cele mai ieftine, cele cu cel mai mare efect dorit, nu cele mai parfumate, cele cu proprietăți dovedite de-a lungul a sute de ani, nu cele mai la modă.

Uleiuri prețioase precum cel de argan, măsline, ricin, orez, migdale sau ape florale folosite de sute de ani precum Neroli, trandafir, iasomie, lavandă și uleiurile esențiale corespunzătoare formeaza baza formulelor active Panseea, și sunt completate de cei mai potriviti emulsifianți naturali (proveniți din ulei de măsline), care ajută la hranirea în profunzime a tenului și o absorbție rapidă.

Aceste ingrediente naturale au fost extrase prin presare, distilare sau macerare, procedee care asigură o procesare minimă, și nu afectează principiile active pentru care sunt benefice.

Într-o lume modernă și alertă, în care suntem înconjurați de sute de opțiuni și tentații , colecția de poveste Panseea oferă alegerea naturală și sigură pentru îngrijirea corpului, care hrănește și protejează eficient tenul dar permite utilizarea ușoară și rapidă a produselor.

6 creme naturale pornite de la gânduri bune și simplitate în utilizare formează tot ceee ce este necesar în îngrijirea tenului: Tinerețe fără bătrânețe, Regina nopții, Crăiasa florilor, Frumoasa adormită, Atingerea zânei și Pasărea măiastră promit să cucerească orice piele dornică de răsfăț ca-n povești.

Produsele pot fi comandate de pe www.panseea.ro

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *