Noul Olympus PEN E-PL9- Artă dar nu numai de dragul artei

În timp ce un număr tot mai mare de oameni descoperă plăcerea de a fotografia cu telefoanele lor, evoluția către a fotografia cu o cameră foto poate fi mai mult decât dificilă. Cu un aspect de invidiat și o construcție de calitate deosebită, noul Olympus PEN E-PL9 oferă un salt în ceea ce privește calitatea și controlul creativ, intâlnite de obicei în oferte mai scumpe. Cu ajutorul său, tranziția va fi mult mai puțin chinuitoare, prin posibilitatea accesării sale directe prin intermediul ecranului tactil și a noului său mod de fotografiere avansată (Advanced Photo).

Dimensiunile mici ascund o gamă versatilă de posibilități de exprimare fotografică, amplificate suplimentar de compatibilitatea cu o gamă Olympus foarte bine apreciată de peste 20 de obiective M.Zuiko, precum superbul obiectiv pentru portret M.Zuiko Digital 45mm F1.8, care combină o perspectivă plăcută cu un bokeh natural şi frumos.

Fanii producțiilor de filme pot beneficia acum de filmulete 4K, fără elemente mișcate, neclare, stabilizate în corpul aparatului, în timp ce noul bliț încorporat este intotdeauna pregatit să asigure utilizatorilor E-PL9 lumină suplimentară. Aceia care sunt nerăbdători să-și partajeze online noile realizări, pot profita de noua conectivitate combinată Bluetooth și Wi-Fi, cu smartphone-urile.

Programat pentru a fi livrat începând cu mijlocul lunii martie, Olympus PEN E-PL9 va fi disponibil în culorile alb, negru sau maro, în varianta corp de aparat sau kit cu un obiectiv.

Noul Olympus PEN E-PL9: Artă dar nu numai de dragul arteiArtă dar nu numai de dragul artei

Olympus a fost unul din pionierii care a lansat Filtrele Art cu mulți ani în urmă, însa modalitatea de lucru, la atingere, le aduce la viață într-un nou mod, făcând posibilă compararea efectelor mai ușoară ca niciodată, direct pe ecran. Pe lângă filtrul Bleach Bypass (Ignorare albire), filtrul Instant Film (Film instantaneu) este și el o noutate în lista de 16 Filtre Art – un detaliu nostalgic comparativ cu culorile exagerate ale primelor aparate foto instant. Utilizați-le în lumina zilei și efectele vor fi subtile. Utilizați-le noaptea cu bliț, pe oameni și o fotografie posibil întunecată se transformă: zonele mai întunecate devin verzi și pielea capăta o strălucire caldă, se crează astfel o imagine cu o atingere modernă, dar şi cu o senzație de nostalgie.

Bazându-se pe asta, Olympus a făcut disponibil accesul la modurile scenă și de pe ecranul tactil. Pur și simplu atingeți scurt de două ori imaginea care este cea mai apropiată de ceea ce aveți în minte să realizați și camera alege setările potrivite. Accesul inovativ la un control creativ simplificat este oferit prin noul mod de fotografiere avansată – Advanced Photo (AP). Olympus a fost pionierul multor tehnici de lucru, precum Live Composite, care în mod obișnuit erau adânc îngropate în meniurile camerei, rămânând de multe ori nedescoperite. Vreți să îi faceți o fotografie prietenului dvs., creând o pictură noaptea, în fața unei clădiri luminate? În mod obișnuit era aproape imposibil, acum însă atingeți scurt pictograma în modul AP, așezați E-PL9 pe o suprafață solidă și sunteți gata de lucru. Puteți explora beneficiile expunerii multiple, HDR, panoramă extinsă, chiar şi focus bracketing – o tehnică avantajoasă pentru fotografierea de detalii.

Caracteristici

>  Clientul de E-PL9 dorește să-și dezvolte abilitățile de fotografiere, dar preferă să simplifice modul de utilizare, folosind la început interfața tactilă și modul auto, înainte de a avansa către un control manual

>  Mărimea și greutatea sunt importante, întrucât vorbim despre o cameră de foarte bună calitate, cu un aspect deosebit, care face clientul să îsi dorească să o ia peste tot și să devină creativ

>  Partajarea rezultatelor este foarte importantă, astfel încât transferul wireless al imaginilor este un factor major

E-PL9 main specifications

>  Senzor CMOS de 16MP

>  Procesor de imagine TruePic VIII

>  Zonă de 121 Point AF pentru o precizie sporită

>  4K 30P video cu opțiuni pentru extragerea imaginilor statice

>  WiFi încorporat care permite compatibilitatea cu aplicația OI.Share pentru controlul de la distanță și partajarea prin intermediul telefonului smartphone

>  Bluetooth LE pentru conectare  în permanentă și transfer de imagine mai uniform

>  Control wireless complet al camerei prin telefonul smartphone, inclusiv fotografierea la distanță

>  Ecranul tactil se răsucește în afară și în jos

>  Dimensiuni: W 117.1mm x H 68mm X D 39mm

>  Greutate: 332g (numai corpul)

>  www.olympus.ro/site/ro/c/cameras/pen_cameras/

>  Dimensions: W 117.1mm x H 68mm X D 39mm

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *