horoscop-7news.ro

Horoscop octombrie 2018 realizat de Nicoleta Svârlefus – Astrocafe.ro

Berbec

În prima parte a lunii se accentuează relaţiile parteneriale şi colaborările în care eşti implicat sau vrei să te implici. Sunt posibile colaborări noi sau cele vechi se vor îmbunătăţi substanţial. Atenţie în preajma datei de 9 Octombrie, pentru că se vor contura premisele unor viitoare acţiuni comune cu alţii. La capitolul financiar există multă forfotă, în sensul că se încheie o etapă de câştig din munca proprie şi se deschide un culoar de câştig de la alţii. Însă va trebui să demonstrezi mult discernământ vizavi de tot ce obţii de la ceilalţi, deoarece vei primi bani şi favoruri exact cât îţi trebuie şi mai ales când îţi trebuie.

Taur

În prima parte a lunii se anunţă multă treabă în sfera muncii. La serviciu abia pridideşti şi de aici oboseala va fi la cote înalte. Totuşi, în preajma datei de 9 Octombrie va începe o nouă etapă de lucru. Ori apar activităţi noi, ori colectivul în care lucrezi îşi modifică componenţa sau atitudinea faţă de tine. Sănătatea este vulnerabilă pe segmentele aparatului renal şi secundar pe segmentele capului, de aceea fii foarte atent. Alternează perioadele de muncă cu cele de odihnă şi ocupă-te doar de îndatoririle tale. Relaţiile parteneriale vor cunoaşte răsturnări de situaţie, mai ales după 6 Octombrie.

Gemeni

Începe o perioadă în care vei fi nevoit să-ţi ajustezi modul de gândire şi comunicare. Astrele îţi recomandă abordarea unei noi filozofii de viaţă, bazându-te mai mult pe experienţele şi forţele tale. Relaţiile sentimentale se vor revigora în preajma datei de 9 Octombrie. Există posibilitatea să te îndrăgosteşti sau să te apropii mai mult şi mai bine de o relaţie de iubire deja existentă. Alţii se vor bucura de copii şi de experienţele inedite trăite alături de ei. La serviciu se anunţă o perioadă cu multă muncă, responsabilitate şi bani puţini. Este nevoie să redescoperi plăcerea lucrului bine făcut.

Rac

Relaţiile cu mebrii familiei și cu neamurile sunt favorizate în prima parte a lunii, aşa încât ar trebui să te bucuri de ele, întâlnindu-te mai des cu aceste persoane. Procesele mentale sunt susţinute, comunicarea la cote înalte, reuşind să fii o încântarea pentru cei care te ascultă. Se întrezăresc schimbări majore în planul casei şi al relaţiilor cu familia, mai ales în preajma datei de 9 Octombrie. Te poţi muta în casă nouă sau se poate pune problema achiziţionării unor bunuri patrimoniale valoroase.

Leu

Evenimentele principale ale lunii sunt legate de rude, prietenii apropiaţi şi domeniul profesional. Este o perioadă favorabilă studiilor, schimbului de informaţii şi proceselor de învăţare şi evaluare. În preajma datei de 9 Octombrie sunt posibile schimbări în relaţiile apropiate.

Fecioară

În prima parte a lunii, atenţia şi eforturile tale sunt îndreptate către locul de muncă şi plata aferentă activităţii pe care o desfăşori. Se pare că îţi vor veni bani, favoruri sau condiţiile de muncă se pot modifica mult şi bine, mai ales începând cu 9 Octombrie. Organizează-ţi corect şi eficient treburile, pentru că altfel îţi vei destabiliza organsimul şi mentalul. Luna este potrivită tratamentelor de înfrumuseţare, masajelor, înnoirii garderobei, dar şi dialogurilor cu specialişti în dezvoltare personală şi relaţională.

Balanta

Tu eşti o mică vedetă luna aceasta. Străluceşti, ai chef de tot şi toate, iar ceilalţi te vor privi ca pe un model demn de urmat. Ocupă-te mai mult de tine. La capitolul financiar se anunţă schimbări majore. Sunt posibile noi variante de câştig din munca proprie. Provocarea perioadei pe care o traversăm constă în a-ţi schimba sistemul valorilor morale şi atitudinea faţă de bani şi modul de obţinere al acestora.

Scorpion

Pentru tine este o perioadă de restructurare interioară şi exterioară cu efecte pe tot restul vieţii. Relaţionarea cu ceilalţi, îngrijirea atentă a trupului şi poate chiar a sufletului vor fi temele principale pentru multă vreme de acum încolo. Financiar va apărea tendinţa de a cheltui mai mult decât îţi poţi permite.

Sagetator

Relaţiile cu persoanele din anturajul apropiat sunt tensionate în această lună. Unele se pot rupe definitv, altele se vor reconfigura sau chiar se pot retricţiona cum nu te aştepţi. Discordia este în plină activitate vizavi de tot ce ţine de relații cu ceilalți, călătorii, studii, dar și mentalul este distorsionat. Vei avea tendinţa să ripostezi la tot şi la toate, existând riscul să strici relaţii şi situaţii bune.

Capricorn

Domeniul profesional, poziţia socială şi imaginea în ochii lumii sunt temele principale din prima parte a lunii. Sunt posibile dialoguri importante cu şefii. Poţi primi îndatoriri noi, poate chiar o funcţie de conducere. Atenţie în preajma datei de 9 Octombrie, deoarece se conturează începutul unei etape noi de viață profesională.

Varsator

În prima parte a lunii primeşti susţinere astrală deosebită în relaţiile cu străinătatea şi la studiile pe termen lung. Poate fi vorba şi de planuri de călătorie, atât în scop turistic, cât şi în scop profesional. Veşti interesante şi benefice ar trebui să primeşti în acest sens în preajma datei de 9 Octombrie.

Pesti

Se pare că în această lună ai succes la banii şi bunurile altora. Poţi primi favoruri substanţiale sau propuneri tentante legate de asocieri în afaceri sau investiţii. Relaţiile cu instituţiile financiare sunt bune.

Previziunile complete legasesti pe www.astrocafe.ro

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *