horoscop-7news.ro

Horoscop noiembrie 2018 realizat de Nicoleta Svârlefus – Astrocafe.ro

Berbec

In ce priveste dragostea si viata parteneriala si de cuplu, inca traversezi o perioada de reconfigurari si evaluari, cel putin pana pe 16 noiembrie cat Venus va fi retrograda. Asadar, nu e momentul pentru decizii radicale si definitive, ci mai degraba vreme prilenica pentru impacari, armonizari, recalibrari. Acum poti gasi un nou punct de echilibru in fiecare relatie care a scartait sau in care ai ajuns intr-un impas.

Munca, bani si cariera: E o luna in care esti invitat sa schimbi strategiile, atat in privinta administrarii bugetului cat si in privinta unor investitii, credite, asocieri. In orice caz, e necesar sa inchei niste capitole legate de datorii, taxe si impozite si sa creezi loc pentru un drum mai curat si mai psrosper. In a doua parte a lunii, nu e cazul sa faci investitii mari sau sa iei decizii financiare importante, intrucat iti pot scapa din vedere detalii semnificative si poti face erori de judecata si alegere.

Taur

Cu Jupiter care ajunge in Sagetator pe 8 noiembrie, viata intima a Taurilor intra in trepidatii. Exista sanse de apropiere si conexiune, erotism eccentuat, dar si de asumare si decizii in doi, atat in ce priveste relatia afectiva, cat si in ce priveste punerea in comun a unor resurse materiale.

Gemeni

Zona parteneriatelor, asocierilor si imaginii sociale se activeaza prin prezenta acolo a lui Jupiter, din 8 noiembrie, pentru un an de zile. Asadar, relatiile Gemenilor ies din lancezeala, se revigoreaza si redevin o prioritate. Chiar daca se vor agita spiritele si vor mai aparea si conflicte, asta nu e o problema pentru Gemenii flexibili, vorbareti si capabili sa treaca rapid de la o stare la alta. Gemenii singuri e posibil sa intalneasca potentiali parteneri demni de luat in seama pentru relatii implinite si pe termen lung.

Rac

Pentru Raci, viata amoroasa poate cunoaste un nou inceput sau o relansare in relatia deja existenta. In orice caz, luna noiembrie vine cu multa deschidere pentru iubire, tandrete, impartasirea sentimentelor si asumarea unui angajament serios in ce priveste acest segment de viata.

De asemenea, Racii au multa imaginatie si creativitate, senzitivitate si empatie, asa ca pot aduce o contributie valoroasa in proiectele si in relatiile lor apropiate. Unii Raci se pot decide sa aduca pe lume un copil.

Leu

Iubirea, stralucirea, expresia de sine capata prioritate si primesc apa la moara, in luna noiembrie si nu numai. Leii se urca pe val, din multe puncte de vedere si, dupa niste luni bune, au din nou incredere in ei, se simt fermecatori, simt ca pot face absolut orice isi propun. Si in plan afectiv, Leilor li se deschide drumul. Daca sunt singuri, au sansa sa cunoasca pe cineva interesant, daca sunt deja in relatii amoroase, se reaprinde scanteia si apetitul pentru experiente noi.

Fecioară

Pe de o parte, viata casnica, atmosfera in camin, demersurile patrimoniale incep de acum sa fie favorizate, pentru un an de zile. Fecioarele isi doresc mai mult spatiu si confort, poate mai mult lux sau libertate de miscare si au sanse acum sa obtina aceste lucruri, chiar daca se vor mai opune unii si altii sau va trebui sa negocieze cu membrii familiei indelung.

Balanta

Capriciile in viata sentimentala sunt la ordinea zilei, mai ales in prima jumatate a lunii, iar unele Balante pot fi extrem de impulsive si se pot grabi sa ia decizii care vizeaza indepartari sau rupturi, ceea ce nici nu le sta in fire si nici nu e indicat, cel putin deocamdata. In ultima parte a lunii, lucrurile se vor vedea intr-o lumina mai buna, asa ca e bine sa astepte macar pana atunci. Oricum, au nevoie de multa libertate si se vor relua unele subiecte mai vechi pe marginea unor neintelegeri de cuplu. Totusi, asta poate fi un un lucru bun, pentru ca e o sansa de indreptare, de impacare si revizuire a atitudinii relationale.

Scorpion

Experientele amoroase par sa se consume mai mult in culise, intr-o zona discreta, ascunsa si secreta. Unii Scorpioni se gandesc la iubiri mai vechi, altii chiar rememoreaza unele alegeri pe care le facut in trecut, cu scopul de a invata ceva de acolo si de a incheia niste tipare. E un moment bun, in orice caz, sa ierte, sa accepte si sa elibereze tot ce pot, din memoria lor relationala.

Sagetator

Cel mai notabil eveniment pentru acesti nativi este, fara doar si poate, sosirea lui Jupiter acasa, in semnul lor, dupa 12 ani. E ca o gura de aer proaspat, ca o vacanta dupa multa munca si efort, ca o petrecere pe care au asteptat-o mult. Practic, Sagetatorii incep acum un nou ciclu, o noua etapa de viata si pot sa-si deschida un drum nou drum, sub mai multe aspecte. Optimismul, pofta de viata, bucuria de a trai aventuros, toate acestea se reaprind in inima oricarui Sagetator, asa ca e posibil sa-si schimbe prioritatile, programul, stilul de viata, imaginea.

Capricorn

Capricornii se afla in mijlocul unei perioade de evaluare serioasa a statutului lor, atat civil (relational) cat si socio-profesional. Ei sunt nemultumiti, au cam ajuns la saturatie in unele privinte si se gandesc, unii dintre ei, sa-si pregateasca iesirea din scena si o schimbare de macaz, atat relational cat si profesional. Lucrurile au ajuns intr-un punct in care ei nu mai stiu sau nu mai vor sa faca ceva. Totusi, sa astepte a doua jumatate a lunii pentru ca abia atunci le va fi clar ce este potrivit sa faca si ce decizii sunt adecvate.

Varsator

Varsatorii se elibereaza de stresul aferent zonei profesionale, se detensioneaza atmosfera la acest nivel, iar zona relatiilor sociale capata mai multa deschidere, entuziasm si incredere. Incep sa vina oameni noi in viata Varsatorilor, le vin idei, primesc invitatii in diverse proiecte, sunt stralucitori in cardul grupurilor in care activeaza, au posibilitatea acum sa-si creasca notorietatea si sa-si extinda clientela.

Pesti

Marte va ajunge in acest semn din 17 noiembrie, asadar Pestii pot sa se foloseasca de aceasta energie care le confera ceva mai multa combativitate si curaj, pentru a-si apara cauza, pentru a face unele schimbari sau pentru a-si afirma calitatile si talentele. Totusi, sa tina cont de faptul ca succesul lor depinde acum in mare parte de atitudinea lor, de cum se comporta, cum se infatiseaza in relatiile cu altii. Pot sa castige si pot sa si piarda, doar pe limba lor.

De inspiratie si creativitate nu duc lipsa, dar au tendinta sa fie prea reactivi, hipersensibili si suparaciosi.

Previziunile complete legasesti pe www.astrocafe.ro

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *