horoscop-7news.ro

Horoscop ianuarie 2019 realizat de Nicoleta Svârlefus – Astrocafe.ro

Berbec

Fereşte-te de protectori şi de prieteni, pentru că foarte uşor se pot ivi controverse. În preajma datei de 21 Ianuarie se activează relațiile sentimentale şi cele cu copiii. O relație de iubire mai veche se poate încheia cu surle şi trâmbițe. S-ar putea ca unii prieteni să contribuie la separarea ta de cineva drag. Selectează atent informațiile pe care le primeşti şi acționează numai după ce te-ai gândit singur pe îndelete. Pentru alți nativi, copiii vor fi tema principală a ultimelor zile de Ianuarie. Controlează-ți stările și reacțiile!

Taur

Capitolul financiar se va îmbunătăți substanțial. Te vei putea baza mai mult pe banii și bunurile comune cu lații, plus moștenirile sau partajele. Relațiile cu şefii sau autoritățile sunt tensionate pe toată durata lunii. Imaginea ta în ochii celorlalți şi statutul tău social pot avea de suferit, de aceea fii foarte atent. Relațiile familiale vor cunoaşte răsturnări de situație începând cu 21 Ianuarie. Finlal de capitol domestic.

Gemeni

Fii prudent, pregăteşte-te corect şi evită conflictele cu ceilalți, mai ales cu profesorii sau persoanele de care depinde avansarea ta. Starea ta de spirit şi relațiile cu ceilalți se vor îmbunătăți, dar abia după 14 Ianuarie. Începând cu 21 Ianuarie se conturează un final de capitol relațional. Bine ar fi să-ți analizezi pe îndelete apropiații şi să sfârşeşti relațiile nepotrivite.

Rac

După 20 ale lunii, capitolul financiar îți va atrage în mod special eforturile şi atenția. Este vorba despre banii şi bunurile pe care le deții cu alții. Va fi evoie să achiți facturi, taxe, impozite sau să lămureşti relațiile cu instituțiile financiare. Se poate pune problema unor moşteniri sau partaje în cazul unui divorț. Pe 21 Ianuarie intervin aspecte financiare legate de câştigurile tale de la un serviciu. Îți pot veni anumite plăți restante, cadouri sau favoruri. Evită cheltuielile extravagante şi investițiile de orice fel. Este foarte mult de lucru la serviciu și te vei implica foarte mult. Dozează-ți eforturile și selectează prioritățile!

Leu

Relațiile parteneriale capătă forță după 20 ale lunii. Se pot accentua conflictele deschise şi rupturile de înțelegeri şi colaborări. Poate ar fi bine să faci o curățenie drastică printre colaboratori şi parteneri şi să mergi mai departe în viață cu oameni care îți merită încrederea şi eforturile. Începând cu 21 Ianuarie apar șanse deosebite de a-ți îmbunătăți personalitatea şi de a relaționa altfel cu tot ce te înconjoară. Stările tale de spirit vor fluctua mult, de aceea bine ar fi să te detaşezi de tot şi toate.

Fecioară

La capitolul muncă se recomană multă atenție, deoarece relațiile colegiale sunt tensionate, iar şefii vor pune gaz pe foc. Mai ales a doua parte a lunii se anunță foarte activă la serviciu, fiind nevoit să preiei mai multe sarcini. Vorbeşte puțin, clar, la obiect şi îndeplineşte-ți datoriile cât mai bine. Sănătatea este vulnerabilă, în special pe sistemul circulator şi glezne. Dozează-ți eforturile, deoarece lucrând mult, organsimul tău va fi foarte obosit. Din 21 Ianuarie intervine dorința de interiorizare. Detașzează-te de cotidian și odihnește-te pe îndelete.

Balanta

Relațiile sentimentale şi cele cu copiii sunt tensionate şi abia după 20 ale lunii se poate discuta deschis. O relație de iubire mai veche se poate destrăma. Pe de altă parte, ar fi bine dacă ți-ai canaliza energia către hobby-uri. Creativitatea îți este accentuată şi ai avea toate şansele că creezi adevărate opere de artă. Cheful de aventuri riscante îşi va face simțit prezența, de aceea fii prudent. Evită implicarea celorlalți în aventurile tale, deoarece poți strica definitiv relații bune. Începând cu 21 Ianuarie este bine să fii prudent la prieteni și protectori. Este nevoie de o curățenie drastică la acest capitol.

Scorpion

După 20 ale lunii se întețesc treburile casnice. Va trebui să te ocupi pe îndelete de curățenii, reamenajări interioare sau de achiziționarea şi vânzarea unor bunuri. Relațiile cu membrii familiei sunt conflictuale, astfel încât bine ar fi să ții cont şi de părerile sau doleanțele celor din jur. Blocajele financiare se vor destrăma îna doua parte a lunii, în special cele care privesc banii şi bunurile deținute cu alții. La capitolul profesional se conturează un final de etapă în preajma datei de 21 Ianuarie.

Sagetator

Din 21 Ianuarie vor interveni noutăți în relațiile cu străinătatea sau, dacă este cazul, vei încheia un curs început mai demult. Pe de altă parte sunt zile bune pentru a-ți îmbogăți sufletul cu subiecte filozofice, istorice sau artistice. Recomandabile sunt vizionarea unor piese de teatru, a unor filme bune sau participarea la seminarii pe teme spirituale. Spre finalul lunii se vor îmbunătăți relațiile parteneriale. Prudență la ofertele de colaborare, deoarece nu sunt ceea ce par.

Capricorn

Relațiile colegiale se vor îmbunătăți spre finalul lunii, iar activitățile de la serviciu le vei desfăşura mai uşor. Sănătății ar trebui să îi acorzi o atenție deosebită. Pe 21 Ianuarie se va contura un final de capitol financiar. Sunt momente bune pentru a-ți achita toate datoriile şi pentru a-ți verifica relațiile cu instituțiile financiare. Totodată se pot lămuri chestiuni ce privesc moştenirile sau partajele specifice unui divorț sau unei separări în afaceri.

Varsator

Din 21 Ianuarie se va contura un final de capitol partenerial. Se poate încheia o colaborare, o relație cu un partener de viață sau de afaceri. Bine ar fi să laşi evenimentele să se petreacă, să observi atent toate detaliile şi să-ți orientezi eforturile către alți oameni alături de care ai putea desfăşura activități fructuoase.

Pesti

După 20 ale lunii, sufletul tău va dori să stea în culise. Sunt zile bune pentru a te odihni şi pentru a medita pe îndelete la cele petrecute în ultimele săptămâni. Trasează-ți noi direcții de viață şi gândeşte-te şi la noi colaboratori. Din 21 ale lunii, la serviciu vei încheia o etapă, se vor destrăma unele relații colegiale, dar aşa este şi bine. Fii orudent în privința sănătății, întrucât se pot accentua afecțiuni mai vechi sau mai noi.

Previziunile complete legasesti pe www.astrocafe.ro

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *