horoscop-7news.ro

Horoscop februarie 2019 realizat de Nicoleta Svârlefus – Astrocafe.ro

Berbec

Până pe 10 ale lunii se pot reitera discuții și situații mai vechi între prieteni, care au rămas nerezolvate sau neînțelese pe deplin. De unele persoane ar fi bine să te desprinzi definitiv. A doua jumătate a lunii îți va aduce multă interiorizare. Este o perioadă favorabilă singurătății, meditațiilor în locuri sfinte, plimbărilor în aer liber și odihnei în toată regula. Unele afecțiuni vechi se pot accentua, altele pot debuta spectaculos. Recomandabil este să-ți dozezi eforturile și la cel mai mic semnal al organismului să mergi la controale de specialitate. În domeniul profesional se anunță un final de etapă. Există varianta să-ți schimbi locul de muncă sau pur și simplu să te gândești serios la a-ți ordona altfel viața de zi cu zi. Dușmanii ascunși sunt vigilenți și îți pot crea neplăceri când te aștepți mai puțin.

Taur

Se pare că în cariera ta profesională va începe o noută etapă. Ori un șef te va lua sub aripa lui protectoare, ori ți se iau din responsabilitățile profesionale. În orice caz, schimbarea va fi cuvântul de ordine în sectorul profesional. În a doua jumătate a lunii vor apărea situații inedite în relațiile cu prietenii. Unii te vor ajuta, alții vor încerca să-ți pună bețe în roatele vieții. Fii vigilent, urmează-ți interesele și evită implicarea în problemele altora. Relațiile sentimentale se vor reconfigura sau finaliza definitiv. Este o perioadă bună de a-ți schimba concepțiile vizavi de iubire și implicațiile ei.

Gemeni

Atenție dacă ești nevoit să pleci la drum! Verifică atent toate detaliile. Procesele de gândire și comunicare sunt îngreunate, așa încât evită pe cât posibil discursurile publice și deciziile majore. A doua parte a lunii îți aduce forfotă în domeniul profesional. S-ar putea să ți se propună posturi de conducere sau responsabilități noi. Cu șefii s-ar putea să ai altercații diverse, de aceea fii obiectiv și pregătit pentru orice subiect legat de serviciu. Colegii nu te susțin, așa cum se laudă ei. În relațiile familiale se încheie o etapă. Poate că vei deveni mai atent și deschis la nevoile celor dragi. Casa și patrimoniul familial sunt alte teme de larg interes în această lună.

Rac

Se anunță un început de capitol financiar. Pâna la jumătatea lunii ar trebui să-ți pui în ordine documentele legate de bani și bunuri. Lămurește situația patrimoniului comun cu un partener de afaceri sau de viață. S-ar putea să descoperi nereguli, întârzieri ale unor plăți și datorii. Există multă confuzie și iluzie în privința finanțelor comune cu ceilalți. Recomandabil este să te bazezi mai mult pe câștigurile tale și să pui bani deoparte, de care să știi doar tu. În a doua parte a lunii s-ar putea ivi călătorii în străinătate sau demersuri în acest sens

Leu

Se anunță începerea unei etape noi vizavi de lucrul în comun cu alții. Unele parteneriate se vor sfârși definitiv, dar ai încredere că așa este cel mai bine pentru tine. Pe de altă parte sunt posibile oferte de colaborare, dar acceptă-le în a doua parte a lunii, când gândirea și comunicarea vor fi mai liniștite. Tot în a doua parte a lunii intervin chestiuni financiare legate de banii și bunurile deținute în comun cu alții. Este o perioadă favorabilă achitării facturilor, datoriilor de orice fel și rezolvării documentelor financiare.

Fecioară

Sănătatea este vulnerabilă pe segmentele sistemului circulator. Unele afecțiuni se vor accentua, însă există riscul apariției altora noi greu de diagnosticat și tratat. Dozeză-ți eforturile și odihnește-te regulat. De evitat consultațiile, analizele medicale și intervențiile chirurgicale, pe cât posibil, în intervalul 3 – 5 Februarie, pentru că există posibilitatea diagnosticării greșite și a erorilor de tratament. A doua jumătate a lunii îți va aduce în atenție relațiile parteneriale și colaborările. Este o perioadă în care îți poți pune la punct activitățile comune cu alții și lămuri neînțelegerile trecute. De unii parteneri te poți despărți definitv, însă așa este mai bine. Spre finalul lunii ai șanse deosebite de a-ți schimba modul de relaționare cu tot ce te înconjoară. Sunt zile bune pentru a merge la un salon de înfrumusețare, la masaj sau pur și simplu hoinărește prin magazine doar tu cu tine.

Balanta

De reținut ce se petrece în preajma datei de 4 Februarie la capitolul relații sentimentale! Dacă ești implicat într-o relație mai veche, aceasta se poate reconfigura sau finaliza definitiv. Dar la fel de bine poate apărea cineva interesant în viața ta. Pentru alți nativi, copiii vor fi temele de discuții aprinse. Fie aceștia vor să se desprindă de părinți, de familia din care provin, fie prin comportamentul lor vor tulbura liniștea multor nativi Balanță. În a doua parte a lunii se anunță multă treabă la serviciu. Este posibil să primești responsabilități noi, care mai de care mai bulversante. Relațiile colegiale sunt tensionate, de aceea bazează-te mai mult pe forțele tale și evită provocările celorlalți. Spre finalul lunii ți se pot dezvălui secretele de la serviciu. Un conflict ascuns, major se conturează în umbră încet, dar sigur. Se recomandă odihnă, evitarea eforturile fizice și controale medicale regulate.

Scorpion

Data de 4 Februarie aduce un nou capitol familial. Poate fi vorba de mutarea într-o casă nouă sau modul tău de relaționare cu neamurile se va schimba. A doua parte a lunii aduce răsturnări de situație în relațiile sentimentale și, funcție de caz, în relațiile cu copiii. Pentru relaxarea și liniștirea sufletului tău ar fi bine să-ți faci timp pentru un hobby sau pentru întâlniri agreabile cu cei apropiați. Relațiile cu prietenii se vor modifica. De unii prieteni te poți îndepărta definitv. O persoană care te proteja până acum sau care îți era alături cu diverse sfaturi și favoruri la serviciu își va retrage ajutorul.

Sagetator

Relațiile cu membrii familiei sunt tensionate și în orice moment pot izbucni adevărate crize relaționale. Recomandabil este să fii prudent și să asculți atent ce au de spus ceilalți. Domeniul profesional este un alt capitol care va cunoaște modificări mai ales spre finalul lunii. Se va încheia o etapă importantă, fie că este vorba despre o activitate, fie că este vorba despre o relație cu un șef. De aici, imaginea ta în ochii lumii poate avea de suferit.

Capricorn

Fii prudent la modul în care comunici cu ceilalți. Tendința de a vorbi prea tare, prea tăios, prea direct i-ar putea deranja pe interlocutorii tăi. Astfel se pot strica relații bune. Pe de altă parte este o perioadă favorabilă parcurgerii unei etape de instruire, etapă ce îți va fi de folos în domeniul profesional. Procesele de învățare și asmilirea cunoștințelor se pot desfășura anevoios, însă cu putin efort și bunăvoință te vei descurca bine. Spre finalul lunii se vor accentua relațiile cu străinătatea. Sunt posibile discuții aprinse cu cineva aflat departe de granițele țării sau demersuri legate de călătorii îndepărtate.

Varsator

Evită tendința de a-i combate pe ceilalți, deoarece se pot strica relații bune și asta numai din vina ta. A doua parte a lunii îți poate aduce câștiguri financiare suplimentare din activitatea desfășurată la un loc de muncă. Însă banii, așa cum vin, tot așa se vor duce! Ai fi tentat să cheltuiești mult, dar abține-te. Recomandabil este să eviți cumpărăturile nefondate, asocierile în afaceri și investițiile. Spre finalul lunii se aunță evenimente legate de banii și bunurile deținute în comun cu alții. În acest sens se va încheia o etapă fie prin primirea unei sume de bani ce ți se cuvine, fie prin lămurirea situației obiectelor din patrimoniul comun cu cineva.

Pesti

Relațiile parteneriale vor cunoaște revigorări, în sensul că unele se vor încheia. Există șanse pentru apariția altora noi, dar bine ar fi ca deocamdată să eviți implicarea în colaborări sau parteneriate pe termen lung. În a doua parte a lunii te vei simți mai bine. Vei reveni în mijlocul vieții cotidiene, refăcut și pus pe fapte mari. Este o perioadă favorabilă pentru a-ți acorda îngrijiri deosebite, cum ar fi tratamentele cosmetice, masajele, exercițiile fizice ușoare sau pur și simplu acordă-ți momente de hoinăreală prin magazine. La capitolul financiar sunt restricții de care ar trebui să ții cont. Va trebui să cheltuiești mai mult din propriile tale venituri. Dacă ai datorii de orice fel, s-ar putea pune problema achitării lor în regim de urgență.

Previziunile complete le gasesti pe www.astrocafe.ro

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *