Feng Shui, știință sau superstiţie

Despre Feng Shui se scriu zeci de articole, care mai de care mai pline de sfaturi despre cum să atragi persoana potrivită, despre cum să atragi abundenţa, să ai o stare de sănătate excelentă și să fii o persoană norocoasă, dar foarte multe din aceste informații au la bază legende și superstiții. Eu însămi am avut casa plină de obiecte feng shui conform hărții Ba Guardian și îi obligăm pe cei ai casei să respecte întru totul indicațiile mele: ușa de la baie sa fie mereu închisă, altfel se scurgeau banii pe Apa Sâmbetei, spre exemplu, am umplut casa cu oglinzi, am pus Broasca cu trei picioare în faţa ușii, iar dacă îndrăznea cineva să o miște de acolo, era aspru admonestat. Mi-am umplut portofelul de amulete cu șnur rosu și alte obiecte al căror rol era să atragă abundenţa financiară.

Timp de zece ani, am tot cumpărat „obiecte feng shui”, astfel ca apartamentul în care locuiam semăna cu un mic bazar chinezesc, doar-doar se producea schimbarea pe care o tot așteptam. Din păcate, nu s-a întâmplat nimic. Am rămas un simplu angajat, cu un venit fix, care a fost micșorat la un moment dat, moment care a „coincis” cu amplasarea unei statui sub forma de Maimuţa, pe birou, în an de Tigru, adică în 2010, pentru că aşa am fost sfătuiți de maestrul de la care le-am cumpărat pe toate celelalte. Cu toate acestea, nu am abandonat încrederea mea în Feng Shui, știam că trebuie să fie ceva, că trăim într-un spațiu plin de energii pozitive și negative.

Iar în anul 2012, am descoperit că, de fapt, exista o ştiinţă care studiază aceste energii, iar aceasta ştiinţă poartă numele de Feng Shui Tradiţional. Ceea ce experimentasem până atunci, era un fel de feng shui comercial care se baza pe legende și superstiții, după cum aveam sa învăț la un curs acreditat internațional susținut de Maestrul Cristina Groza. Evident, că la finalul cursului am aranjat mobila în apartament, conform principiilor învăţate, iar la un an de la această repoziționare a canapelei, televizorului etc, m-am mutat în afara Bucureștiului, la curte și totul s-a schimbat în viaţa mea. Cel mai important este că de atunci, nu mai sunt angajată, nu mai am un program fix, ci îmi stabilesc întâlnirile în funcție de priorități. Din 2012, am devenit treptat independentă financiar, acesta fiind aspectul de viaţa cel mai vizibil, concret.

Feng Shui-ul creează oportunități, îmbunătățește destinul, fără să fie nevoie să crezi în remediile recomandate de Feng Shui-ul Tradiţional. Trebuie doar să faci schimbările indicate de specialist și să fii atent la ceea ce se întâmplă apoi, în plan personal, în plan profesional, în planul sănătății, al carierei etc. Aşa cum a funcționat în cazul meu, va funcționa și pentru tine, te asigur. Remediile Feng Shui sunt o investiție în tine, în viitorul tău, iar partea frumoasă constă în faptul că îți recuperezi repede banii, fiindcă în acest plan se observă mai ușor îmbunătățirea.

Dacă ești pasionat de Feng Shui, îți recomand un curs de Feng Shui Traditional, în care te pot invata principiile, formulele de calcul, te pot invata ce și cum sa masori astfel încât sa aplici singur pentru locuinta ta sau a celor apropiați remediile care îți pot schimba viata!. Te aștept cu drag! Îmi poți scrie pe adresa: genarusu@gmail.com

text: Gena Rusu – Specialist Feng Shui

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *