Epilatorul definitiv Silk’n Infinity – Beautiful Technology în confortul casei tale

Într-o lume agitată, în care femeile sunt supereroi, iar timpul este foarte prețios, îndepărtarea părului este o provocare. Opțiunile sunt diverse: epilarea într-un salon de înfrumusețare sau epilarea acasă, utilizând metode tradiționale.

Epilarea definitivă este o soluție revoluționară eficientă, dezvoltată de medici și specialisti în domeniu, care salvează timp, resurse financiare și, cel mai important, acum poți urma tratamentul în confortul casei tale.

Silk’n, liderul global al produselor de înfrumusețare pentru utilizarea acasă, a lansat Silk’n Infinity echipat cu tehnologia eHPL ™, cea mai nouă tehnologie de îndepărtare a părului, patentată și dovedită clinic.

Utilizând un dispozitiv mic și compact poți face diferența în procesul de îngrijire?

Epilatorul definitiv Silk’n Infinity – Beautiful Technology în confortul casei taleDa! Timpul alocat unui tratament este de doar 20 de minute. Urmat o dată la două săptămâni, creșterea părului este redusă cu 92% după doar 10-12 sesiuni de tratament.  Orele pe care le petreci la sesiunile obişnuite de epilare vor fi cu siguranță economisite și vei avea mai mult timp pentru tine.

Datorită tehnologiei eHPL ™ care îmbină Energia Galvanică și Energia Optică, îndepartarea părului este mai eficientă. Porii sunt deschiși, iar impulsurile ajung în mod optim la foliculii de păr, fără a produce durere și iritații. Dispozitivul este potrivit pentru corp și față și poate fi folosit inclusiv pe pielea bronzată, la cel mai mic nivel de energie.  În plus, pot fi tratate aproape toate nuanțele de păr și piele, chiar cele mai închise.

Dispozitivul are integrate 400 000 de impulsuri luminoase care pot fi verificate prin intermediul aplicației special concepute. Produsul este ambalat într-o trusă elegantă, iar pachetul conține o loțiune hidratantă de corp care, utilizată după tratament, oferă pielii un aspect radiant – o combinație perfectă între îndepărtarea părului și îngrijirea pielii.

Fii pregatita să cucerești vara cu Silk’n InfinityProdusul este disponibil aici

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *