Adina Halas merge în Laponia să îl întâlnească pe Moş Crăciun

Vedeta de televiziune va merge alături de fiul ei Serghei acasă la Moş Crăciun, în Laponia. Surpriza va fi şi mai mare pentru fiul ei care va afla unde vor merge chiar în dimineaţa plecării.

“Pentru că înțeleg cât de importantă este copilăria în formarea unui om și pentru că îmi aduc aminte ce simțeam la 7 ani, știu exact ce simte Serghei acum și de aceea am decis împreună cu tatăl lui să îi păstrăm cât mai mult timp magia activă. Este în clasa I acum și copiii au început deja să își exprime între ei îndoielile, pentru că unii au frați mai mari și au aflat de la aceștia că treaba nu este tocmai cum cred ei. Am anticipat situația asta în urmă cu doi ani când m-am gândit că dacă ar ajunge să îl vadă pe Moș Crăciun la el acasă, înconjurat de reni și spiriduși, nu ar mai conta pentru el daca vreun alt copil i-ar spune ulterior că Moșu’ nu există. Așadar, am trecut Laponia pe lista “Amintiri din copilăria lui Serghei” și am început să căutăm cea mai bună variantă pentru această vacanță de poveste. Am gasit-o anul acesta când cei de la Perfect Tour au venit în întâmpinarea dorințelor mele cu o variantă senzațională, o vacanță în Levi, care include întâlnirea cu Moș Craciun și cu familia sa, husky safari, cadouri surpriza, cina festivă cu Moșu, vizita la ferma de reni și multe alte asemenea excursii de basm”, a declarat Adina Halas.

Vizita în ţara lui Moş Crăciun va fi o experienţă inedită şi pentru Adina Halas, care nu a mai ajuns până acum în Laponia.

Adina Halas merge în Laponia să îl întâlnească pe Moş CrăciunLaponia este o regiune situată în nordul Europei și este locuită de laponi. Zona este una etnică și culturală, iar datorită peisajului unic a intrat dub incidența UNESCO din anul 1966.

Laponia se întinde pe suprafața a patru țări : Norvegia, Suedia, Finlanda și Rusia. Peisajul său e compus din fiorduri, văi adânci, ghețari și munți, cel mai înalt fiind: Muntele Kebnekaise (2 111m) din Suedia.

Pe blogul Adinei Halas – www.adinahalas.ro poţi afla detalii despre această vacanţă inedită.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *